Házirend

Szeretettel várunk a Mackólak Vendégházban!
A szállás az első  napon 14 órától utolsó nap 10 óráig vehető igénybe. Ettől eltérő igényedet jelezd, s ha lehet megoldjuk. Kérjük,  hogy előzetesen tájékoztass minket a tervezett érkezési időpontodról.

Napkollektor segíti a vízmelegítést.
Segítségedet szeretnénk kérni néhány dologban annak érdekében, hogy gyermekeink és unokáink is ilyen szép természeti környezetben élhessenek majd. Egy kis odafigyeléssel máris sokat tehetünk ezért.
A szemetet szelektíven gyűjtjük a konyhában elhelyezett tárolókban.
A papírhulladékot is a konyhában található gyűjtőládába  helyezd, jól jön a begyújtásnál!

A víz mindenhol nagy kincs, korlátozottan áll rendelkezésünkre. Ezért kérünk, hogy mértéktartással gazdálkodj vele! Segítségedet köszönjük. Házunkban a vizet egy saját forrás-kútból nyerjük, amely hivatalosan nem minősül ivóvíznek, ezért azt ballonból vagy ásványvíz formájában biztosítjuk.

Kérünk, hogy az egész házon belül papucsot vagy váltócipőt használj!
Amennyiben több szobában van vendég, úgy az étkező és a konyha megegyezés szerint használható. Kérjük, sütés-főzés közben használd a konyhában felszerelt szagelszívót!

Vendégházunkban a dohányzás (füstölgés, rápipálás) csak a kertben a kijelölt helyen lehetséges!

Ha a házban valamilyen véletlen “baleset” történik (cseréptörés, stb.), kérjük, tájékoztass bennünket minél előbb, hogy pótolhassuk a hiányt!
Minden jóindulatú kritikát, tanácsot, észrevételt örömmel fogadunk, hogy még otthonosabbá, még kellemesebbé tehessük pihenésedet, kikapcsolódásod.
Internetezési lehetőség: vendégházunk területén ingyenesen használható WIFI működik.

Vissza a kezdőlapra