Elhelyezkedés, lehetőségek

Pécstől 19 km-re, a Zengő lábánál,gyönyörű, érintetlen, mesébe illő természeti környezetben, egy csöndes, 32 lelket számláló, pozitív kisugárzású falucskában élünk, melyet egy látogatható püspöki kastély és arborétum‚ és egy lelkigyakorlatos ház varázsolnak még bensőségesebbé.
Mackólakunkban kényelmes pihenőhelyet biztosítunk medvebocsokkal érkező mackócsaládoknak és kisebb medvecsoportoknak egyaránt.
A kényeztetésre, ellazulásra, felüdülésre vagy éppen gyógyulásra vágyóknak állunk rendelkezésére szaunánkkal és különféle masszázsokkal.
Ha úgy döntesz, hogy kibújsz a barlangodból, bejárhatod a környező erdőket, csúcsokat, megkeresheted az elrejtett kis kápolnákat, elcsöndesedhetsz. Kizökkenhetsz végre a hétköznapokból. Télen kedvedre síelhetsz, szánkózhatsz, lovasszánozhatsz. Nyáron tanulmányozhatod és gyűjtheted a gyógynövényeket, túrázhatsz, fára mászhatsz, fűzfasípot készíthetsz, kerékpározhatsz és akár lovagolhatsz, zabot hegyezhetsz! Megcsodálhatod a csillagos szentlászlói égboltot, vagy csak egyszerűen élvezheted az „itt és most”-ot.
Mackólakunk szívesen ad helyet különféle testi-lelki megújulást hozó elvonulásoknak. Például húsvét előtt és ősszel minden évben egy hetes böjtkúrát tartunk.
Szemügyre veheted‚ s ha tetszik, magaddal is viheted Fülesmackó által festett üvegeinket, kavicsainkat, batikolt terítőinket, pólóinkat, különböző magvakból készített mandaláinkat, szárazvirágokkal díszített gyertyáinkat, szeretteidnek elküldheted egyedi képeslapjainkat.
Jelszavunk: Vanni jó!
(Medvebocsunk első, de nem utolsó bölcs mondása.)

Vissza a kezdőlapra